Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Renault Megane RS TCe 280 Energy Cup
Za dobrim konjem vedno bobni in poka
Megane RS tudi v novi generaciji obeta veliko vozniške zabave, visoke doze adrenalina, veliko obiskov bencinskih servisov in, verjeli ali ne, tudi nekaj družinskega razvajanja. Ja, Megane RS ponuja več karakternih lastnosti.
Toyota Proace Verso 2.0 D-4D 150 HP Family Kombi L
Bageta s sušijem
Težko bi našli bolj tekmovalno branžo kot je moderna proizvodnja avtomobilov, pa vendar tudi tukaj konkurenti na trgu veliko sodelujejo med seboj.
Škoda Fabia Combi 1.0 TSI Style
Zakaj je Fabia lahko idealen družinski avto
Češka Škoda je zadnja leta dobila neverjeten zagon znotraj nemškega koncerna. Del te uspešne zgodbe je že vrsto let tudi mala Fabia, ki ji je zadnja osvežitev prinesla še nekaj dopolnitev in jo znova postavila med atraktivne avtomobile za širok nabor uporabnikov, kjer šteje tudi cena.
Ekologija
ADAC-ov test: novi dizli praktično brez dušikovih oksidov
Aktualni Euro 6c in Euro 6d avtomobili so precej čistejši, kot od njih zahtevajo normativi. ADAC je testiral 13 bencinskih in dizelskih motorjev, rezultati pa so nadvse zanimivi.
Posebneži
Lego Bulli v Munchnu
Jutri se v Munchnu začne sejem za prosti čas in tam bo postavljen tudi VW T2 Bulli. A T2 ni običajen, pač pa narejen iz Lego kock.
Oemmedi Meccanica
Fiat 500 z Aventadorjevim V12
Kdaj je dovolj ravno dovolj in preveč čisto prav? Italijani so v lani še dodatno navili nekaj, kar je nekoč davno nazaj bilo v osnovi Fiat 500.
Porsche
Kakšne spremembe prinaša vklop programa vožnje po dežju?
Novi Porsche 911 poleg številnih novosti vključuje tudi program Wet Mode za varnejšo vožnjo po mokri in spolzki podlagi. Ta bo del serijske opreme pri vseh verzijah.
Pred 60 leti so nemški policisti prvič uporabili merilnik hitrosti
No, natančneje se je to zgodilo 15.februarja leta 1959, ko so na cesti med Dusseldorfom in Ratingenom policisti nastavili past prehitrim voznikom.
Okolje
EU zdaj znižuje tudi CO2 stopnje za tovornjake
Če ste mislili, da veljajo predpisi za emisije za vse – ste bili v zmoti. Evropska unija šele zdaj postavlja zahteve po znižanju CO2 emisij tudi pri tovornjakih in avtobusih.
Virgin Atlanticov Dreamliner prebil zvočni zid
Let iz Los Angelesa v London je nad Pennsylvanio prebil zvočni zid.
V Koper prihajajo štiri nove ranžirne lokomotive
Slovenske Železnice bodo od češkega proizvajalca CZ Loko dobile štiri nove dizelske lokomotive.
Tesla
Z glasno glasbo nad vlomilce
Za Tesle vemo, da so praktično računalniki s kolesi in da se njihova duša nadgrajuje samodejno preko interneta.
Harley Davidson
2018 z dvomestnim padcem prodaje
Ameriška ikona zadnje čase dobiva udarec za udarcem.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija