Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...

R nine T znova opozarja nase

Prenovljena linija BMW R-nineT

Prenovljena linija BMW R-nineT - R nine T znova opozarja nase
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.10.2020 14:52:00

Bavarci so za prihodnjo sezono napovedali prihod prenovljenih modelov z oznako R nineT. Osvežitev prinaša nekaj minimalnih sprememb na pogonski tehniki, udobju in opremi.

Peter Pirkovič BMW

Bokserski motor je izboljšan do te mere, da izpolnjuje emisijske zahteve Euro5, to pa pri moči pomeni, da ta zdaj razvija kilovat moči manj kot aktualni model (80 kW pri7250 vrt./min), medtem ko navor (116 Nm) ostaja enak. Pri BMW-ju pravijo, da se pogonski agregat zdaj lepše obnaša in bolj zvezno vleče. Bomo preverili prihodnjo sezono.

Temu modelu in različnim izpeljankam so namestili še nov blažilnik za udobnejšo vožnjo, napredni zavorni sistem ABS Pro z dinamičnim nadzorom delovanja, izboljšani so merilniki, za osvetljevanje ponoči skrbijo LED žarometi in LED smerniki, možna bo izbira voznih programov (dež in cesta), niso pa pozabili niti na vgradnjo USB vhoda. S prenovo linije so v ponudbo dodali tudi nekaj novih barv, tempomat in ogrevane ročice.

Tehnični podatki
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2021 Avtomanija