Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
elektro   |   Fiat 500 Jolly Icon-E
Retro in elektro
Pri italijanskemu podjetju Garage Italia so se pred časom lotili zanimive obnove starega in legendarnega Fiata 500 Jolly, ki ga je sredi petdesetih prejšnjega stoletja narisal Sergio Sartorelli iz Ghie.
Peter Pirkovič Garage Italia
15. junij 2019 | 9:18:21

Zdaj so mojstri pri Garage Italia malemu avtomobilčku vnesli novo življenje in mu s popolno preobrazbo zagotovili tudi alternativni pogon. Namreč, Fiat 500 Jolly je poleg popolne obnove in nekaterih sprememb, dobil še elektropogon, ki je bil posebej zanj izdelan s strani družbe Newton Group. Ta skupaj s paketom baterij, ki se napolnijo v 8 urah, zmore prevoziti največ 120 km in dosegati najvišjo hitrost 85 km/h. Omeniti velja še dejstvo, da so avtu vgradili LED žaromete in mu nataknili Michelinove "vintage" gume. Avto bo kmalu na voljo za prodajo, a cene Italijani za zdaj ne omenjajo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija