Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Poklicni gasilec in reševalec bo voznike ozaveščal z Outlanderjem PHEV
promet   |   Sodelovanje se nadaljuje
Poklicni gasilec in reševalec bo voznike ozaveščal z Outlanderjem PHEV
Anže Albreht je tisti možakar, ki je pred nekaj leti začel voznike opozarjati na pomen ustvarjanja reševalnega pasu na avtocestah. Pri tem početju mu še naprej ob strani stoji tudi uvoznik za vozila Mitsubishi.
Peter Pirkovič Mitsubishi
31. december 2020 | 11:12:00

Zavod reševalni pas je ključen akter varnosti na cesti in vsakodnevno skrbi, da je čim več pravilno razvrščenih vozil ob nesrečah ali zastojih. Pri omenjenemu podjetju so ponosni, da lahko njihova vozila pripomorejo k učinkovitemu in varnemu prevozu, ki je za delovanje Zavoda ključnega pomena. Dosedanjega Mitsubishija L200 je pred dnevi nadomestil priključni-hibrid Mitsubishi Outlander PHEV, ki bo s svojo hibridno tehnologijo in SUV karakterjem, opremljenim z Mitsubishijevim S-AWC sistemom ter štirikolesnim pogonom, zagotovo odličen partner na vsakodnevnih nalogah Zavoda reševalni pas.

Pred časom smo Anžeta spoznali tudi v živo, zato si velja ponovno prebrati, kaj ga žene k temu, da ozavešča voznike o reševalnemu pasu. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija