Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novosti
Premiera: Mercedes E kupe in kabriolet
28. maj 2020
Po marčevski prenovi razreda E v limuzinski in karavanski izvedbi, sta se zdaj v brez maskirnih nalepk širši javnosti predstavila še kupe in kabrio. Poudarek namenjata digitalizaciji, elektrifikaciji motorjev in elegantni obliki, katero je tudi tokrat prispevala ekipa oblikovalcev, ki jih vodi Robert Lešnik.
Prenova: BMW Serije 5
27. maj 2020
Tudi BMW-jeva Petica je dobila nove oblikovne poteze, več kot kadarkoli prej pa je tudi elektrike.
Prenova: Kia Rio
26. maj 2020
Korejci za jesen napovedujejo prihod obnovljenega Ria aktualne četrte generacije, ki je bil deležen številnih izboljšav pri tehniki in varnosti.
Posebne izdaje
22. maj 2020
McLarnov oddelek MSO je zadnjih 12 primerkov 600LT Spider spremenil v podobo strupenega pajka.
Premiera: Porsche 911 Targa 4 in Targa 4S
18. maj 2020
Porsche je uradno predstavil Targo, tisti 911, vmes med kabrioletom in kupejem.
Koncepti: Bugatti La Finale
12. maj 2020
Bugatti je naredil nekaj najbolj mogočnih avtomobilov na svetu.
Premiera: Toyota Highlander
12. maj 2020
Highlander je novo ime Toyotine terenske družine na najstarejšem kontinentu, ki bo v prvih mesecih prihodnjega leta obogatil prodajne salone v Sloveniji. Cene zanj za zdaj še niso znane.
Lotus Elise Heritage Editions
11. maj 2020
Lotus je napovedal 4 nove posebne izdaje modela, ki kar noče umreti.
Premiera: Toyota Yaris Cross
23. april 2020
Prvotno bi moral biti novi Toyotin B-SUV model predstavljen na salonu v Ženevi, a je tega odnesel korona virus, zato so se Japonci odločili, da bodo za kratek čas prestavili premiero. Ta se je virtualno zgodila danes dopoldan.
Premiera: Audi A3 limuzina
21. april 2020
Po dobrem mesecu od predstavitve prenovljenega A3 Sportbacka so pri Audiju napovedali še prenovo limuzinske izvedbe tega modela. Ta že ima določeno vstopno ceno, na ceste pa pripelje junija.
Ni za nas: Fiat Strada
8. april 2020
Brazilski trg je bogat še za enega lokalnega delavca, tokrat je to nova Strada, ki je po velikosti pod njihovim večjim Fiatom Toro.
Slovenska premiera: Ford Puma
28. marec 2020
Fordovci so z novo Pumo spet opozorili nase. To ni več Puma, kot smo jo nekoč poznali, pač povsem nov avto, izdelan po željah kupcev, ki hkrati nosi tudi zelo všečno zunanjo obliko.
Slovenska premiera: SSangYong Korando
24. marec 2020
Korejski proizvajalec, katerega obvladuje indijska Mahindra, je že lansko leto predstavila novo nadaljevanje Koranda in ga tik pred izbruhom epidemije poslala tudi na slovenske ceste. Proti koncu leta na trg prihaja še elektrognana verzija.
Premiera: Hyundai Elantra
19. marec 2020
Hyundai je na posebni prireditvi v Hollywoodu predstavil sedmo generacijo Elantre.
Slovenska premiera: Hyundai i10
11. marec 2020
Po nekdanjem Hyundaijevem malčku Atosu, leta 2008 prvič na trg pošljejo model i10, ga vmes večkrat prenovijo in v tem času v Sloveniji zabeležijo blizu štiri tisoč prodanih primerkov.
Prva vožnja: Mini Cooper SE
9. marec 2020
V okolici Dunaja smo prevozili prve kilometre z novim elektrognanim Minijem, ki bo v slovenske prodajne salone zapeljal čez nekaj dni. Ne gre za prvi tovrstni poskus te znamke, saj ta sega v leto 2008, je pa zdajšnji precej bolj resno zastavljen.
Premiera. Bugatti Chiron Pur Sport
5. marec 2020
Chiron se bliža polovici svoje življenjske poti in kot je v navadi, so mu dodali še eno posebno serijo.
Premiera: Aston Martin V12 Speedster
5. marec 2020
Aston Martin je v zadnjih letih predstavil nekaj izjemnih avtomobilov omejenih serij, od ultra luksuzne limuzine Lagonda Taraf, do zgolj dirkalnega Vulcana.
Koncepti: Hyundai Prophecy
4. marec 2020
Tako je Hyundai označil oblikovalsko filozofijo koncepta Prophecy. Z njo Korejci nadaljujejo evolucijo korporativnega oblikovanja Čutna športnost.
Premiera: McLaren 765LT
4. marec 2020
McLaren 765LT je najnovejši v seriji longtailov in za osnovo uporablja 720S, seveda pa dodaja še nekaj presežkov.
1 / 267

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija