Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Ni za nas: Hyundai Palisade
Največji Hyundaijev SUV je poln napredne tehnologije
Novi Santa Fe je že tako ali tako večji od svojega predhodnika, zdaj pa Palisade dolžino pri Hyundaiu pomika na 5 metrov.
Artur Švarc
29. november 2018 | 9:41:13

V dolžino osem sedežni korejski orjak meri 4,98 metra, širok je 1,98 metra in visok  1,75 metra. Medosna razdalja meri 290 centimetrov ali 10 več kot pri manjšem Santa Feju.  Palisade je v tesnem sorodu s Kio Telluride, je pa oblikovno narisan bolj po vzoru ameriškemu trgu namenjenim velikim SUV-jem.

Palisade je obut v 20-palčna kolesa ima pa nizek koficient zračnega upora, 0,33, kar so inženirji dosegli s pametnim prirejanjem aerodinamike ob in pod avtomobilom.

V notranjosti je prostora za do osem potnikov v treh vrstah, v notranjosti je sedem USB-vtičnic, 16 držal za pijači in vsa ostala aktualna Hyundaijeva tehnologija. Ne manjkajo niti brezžično polnjenje mobilnikov, digitalni merilniki, 10,25-palčni infotainment in možnost Bluetooth povezave kar dveh mobilnikov hkrati. Tu so še HUD zaslon, aktivni tempomat in interkom sistem.

Avto poganja 3,8-litrski V6 z 291 konji in 355 Nm navora, streže mu osemstopenjska avtomatika, na voljo pa bo z dvo- in štirikolesnim pogonom. Američani dobijo orjaka prihodnje poletje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija