Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Koncepti: Hyundai Prophecy
Ultimativna avtomobilska oblika
Tako je Hyundai označil oblikovalsko filozofijo koncepta Prophecy. Z njo Korejci nadaljujejo evolucijo korporativnega oblikovanja Čutna športnost.
Artur Švarc
4. marec 2020 | 6:38:00

Športno silhueto s kratkimi previsi in izraznim zadkom so označili za ultimativno avtomobilsko obliko, avto pa je postavljen na novo platformo za električna vozila.

Prophecy vključuje nekatere rešitve iz lanskega koncepta 45, predvsem so tu pikselaste luči, za katere napovedujejo, da bodo kmalu tudi na serijskih avtomobilih.  Ker je Prophecy označen za avtonomno vozilo, v notranjosti ni tradicionalnega volana. Namesto tega je tu par joystickov, s katerimi lahko voznik upravlja tudi druge funkcije.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Barbika
Dobro zgleda. Sicer pa imata zadnja leta Kia in Hyundai res top obliko. To, da so pokupili najboljše nemške in druge evropske oblikovalce in da jim puščajo precej več svobode pri oblikovanju kot pogosto togi Nemci, se očitno res obrestuje.
4.3.2020 8:15:56
7even77
Hja, morda je to celo res, ampak potem se pa dogajajo facelifti določenega modela vsaj dvakrat (če ne trikrat) v življenjski dobi nekega modela. Zadnji primer tega? Hyundai i20, recimo. Drugič, v samo štirih letih. Nemška togost najbrž še naprej pomeni tudi trajnost, vsaj po mojem prepričanju.
4.3.2020 9:16:34

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija