Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Posebna izdaja
Koralno rdeči poklon legendarnemu modelu
Mini bo ponudil kupcem posebno izdajo v spomin na legendarni model izpred štirih desetletij.
Urša Prosenjak
19. julij 2020 | 7:04:00

Leta 1979 je Mini proslavil 20. obletnico s posebnim jubilejnim modelom Mini 1100 Special. Na voljo je bil v kovinsko rožnati ali kovinsko srebrni barvi, maska in vinilna streha pa sta bili v dopolnjujoči barvi glede na izbran odtenek.

Modelu Mini 1100 Special se bodo poklonili s posebno izdajo modela Mini Cooper Hardtop, imenovano Mini Coral Red Edition, na voljo pa bo tako za dvovratno, kot tudi za štirivratno različico, njegova posebnost pa bo – kot namiguje že ime – koralno rdeča barva zunanjosti.

»Mini Coral Red Edition je avtentičen pogled na našo bogato dediščino posebnih izdaj in klasični model Mini 1100 Special,« je povedal Patrick McKenna, vodja načrtovanja proizvodov in dogodkov.

Posebna izdaja bo poleg koralno rdeče barve imela črno streho in črna stranska ogledala. Barvo je prispeval model Clubman, dopolnjujejo pa jo okrogli žarometi in zadnje luči, okvir maske in znak kril na emblemih in kljukah.

Standardna oprema vključuje LED žaromete in meglenke ter Union Jack LED zadnje luči. Paket opreme bo vključeval 17-palčne dvobarvne pnevmatike.

Kdaj, če sploh, bo koralno rdeči Mini na voljo pri nas, še ni znano.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija