Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nova podoba in več elektronike za Navaro
Novosti   |   Prenova: Nissan Navara
Nova podoba in več elektronike za Navaro
Nissan je po napovedih razkril prenovljeno Navaro.
Artur Švarc
5. november 2020 | 11:37:00

Novi so maska in par bi-LED žarometov, ki sestavljajo obraz precej hudega videza. Novi so tudi motorni pokrov in odbijač. Podobne spremembe so tudi na zadku, kjer imamo nove luči in vrata kesona.

Tudi Navara ima zdaj koristi od Nissanove napredne elektronike Nissan Intelligent Mobility, ki vključuje zaviranje v sili, opozorilo pred naletom in pogled okoli avtomobila s štirimi kamerami.

Pri Nissanu so ojačali zadnjo os, ki omogoča večjo težo, keson ima nekaj več litrov prostornine, nov je volanski mehanizem, ki prinaša boljši odziv in okretnost in zmanjšuje vibracije.

PRO-4X je novi član, ki vključuje dodatke, namenjene ljubiteljem pustolovščin in tistim, ki bi radi pobegnili od vsakdanje rutine, ali z drugimi besedami, zelo optično dodelan nivo opreme in dodatkov.

V notranjosti je prav tako nekaj novosti, nov je infotainment, nov je tudi volan. Motor ostaja enak, 2,3-litrski turbo štirivaljnik, ki je vezan na šeststopenjski ročni ali sedemstopenjski samodejni menjalnik.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija