Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
aaaaaaa
:: Novice
19. julij 2018
Pri Lamborghiniju so proslavili dva mejnika aktualnih modelov Aventador in Huracan.
18. julij 2018
Vietnamsko podjetje VinFast bo v Pariz pripeljalo SUV-ja in limuzino Pininfarininih oblin, ki ju na azijskih trgih nameravajo pričeti prodajati konec prihodnjega leta.
Rezultati Euro NCAP
18. julij 2018
Pri EuroNCAP so danes objavili rezultate preskusnih trčenj za dva precej pomembna avtomobila. Če smo za švedsko znamko pričakovali visoke ocene, smo nekoliko bolj z nestrpnostjo čakali na rezultate za novo generacijo Focusa.
Festival Goodwood
18. julij 2018
Volkswagnov I.D. R je ta vikend v Goodwoodu postavil nov rekord za električna vozila, so bili pa tudi trenutki, ko je tekel pot.
Festival Goodwood
18. julij 2018
Tako kot lani je tudi letos v balah sena končal Fordov RS200.
18. julij 2018
Napovedi, da bo Audi prenovil TT-ja, se kopičijo že kar nekaj časa, a premiera se zna zgoditi še pred jesenskim Parizom.
Goodwood
17. julij 2018
Največja vrtna zabava na Otoku je dobila še nov električarski rekord. VW je po Pikes Peaku podrl rekord za električna vozila tudi na 1,9 kilometrski stezi v Goodwoodu.
Morda tudi za Evropejce
17. julij 2018
Kitajci so uspeli izbrskati fotografije serijskega primerja Škode Kodiaq GT, ki je posledica študije Vision E Coupe, predstavljen lani na salonu v Šanghaju. Njim se uradno predstavi v kratkem.
17. julij 2018
Osem let po tem, ko je Nissan oblikoval segment kompaktnih mestnih terencev, je iz njegove tovarne v Sunderlandu zapeljal milijonti Juke.
17. julij 2018
Pri Mercedesu bodo v naslednjih letih dodali novega člana prodajnega programa, ki ga bodo poimenovali z oznako GLG.
16. julij 2018
Pri Volkswagnu so v preteklih dneh razkrili nekaj podrobnosti v zvezi z novim najmanjšim terencem, ki so ga nekateri novinarji, v prototipni verziji, že lahko na kratko preskusili.
16. julij 2018
V Revozu, kjer že poteka proizvodnja aktualnega Clia in kjer se pripravljajo na proizvodnjo nove generacije, se v prihodnje morda spet obeta tretja nočna izmena.
15. julij 2018
Vse, ki so danes zjutrj prišli na Grobnik na Track day, je čakalo presenečenje.
Goodwood
13. julij 2018
Ford je pred mesecem dni napovedal posebni primerek Mustanga GT, ki so ga naredili skupaj z drifterjem Vaughnom Gittinom.
Sponzorstva
13. julij 2018
Francoski proizvajalec je svoje marketinške lovke zdaj usmeril še v nogomet, saj so vodilni očitno zaslutili, da bodo tam ustvarjali še boljšo prodajno statistiko. Namreč, postali so sponzor nogometnega kluba PSG.
Prodajna statistika
13. julij 2018
V prvi polovici leta so pri znamki iz Stuttgarta zopet zabeležili rast prodaje, kar kaže na dejstvo, da je kriza že davno pozabljena. Skoraj za tretjino več je bilo prodanih modelov 911.
13. julij 2018
Hondin unikatni produkt, ki ni naprodaj, se je predstavil vsem obiskovalcem festivala v Goodwoodu za nekaj časa povsem zasenčil ostalo dogajanje.
12. julij 2018
Vodilni možje v Stuttgartu so sprejeli sklep, da se prihodnjim letom uveljavi ukrep prepovedi vožnje avtomobilov z dizelskimi motorji v središču mesta.
Goodwood
12. julij 2018
Tudi McLaren bo enega svojih najbolj ekstremnih cestnih športnikov v živo pokazal prvič na festivalu v Goodwoodu ta vikend.
Vpoklici
12. julij 2018
Saj ne, da smo neposredno vpleteni v zgodbo, ampak 1700 lastnikov Aventadorja, narejenega med oktobrom 2011 in oktobrom lani, bo prišlo na servis.
1 / 833

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija