Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Na čelu Tesle Motors ustoličili Avstralko
55-letna zdaj še aktualna finančna šefica avstralskega telekomunikacijskega podjetja Telstra je bila potrjena za novo predsednico uprave Tesle Motors, potem, ko se je s položaja moral posloviti ustanovitelj Elon Musk.
Peter Pirkovič Variety
9. november 2018 | 8:54:24

Posle bo Denholmova prevzela šele čez 6 mesecev, ko se ji pri aktualni službi izteče odpovedni rok, čeprav to ni njeno prvo srečanje s Teslo Motors, saj je članica odbora direktorjev že zadnja štiri leta. Z izbiro je zadovoljen tudi Musk, ki pravi, da ima veliko izkušenj v tako na tehničnem in avtomobilskem  področju, hkrati pa da je prispevala pomembno vlogo na poti ustvarjanja dobička.

Odstop Muska je bil del dogovora z oblastmi, ki so ga začele preiskovati po spornem tvitu, da bo odkupil podjetje in ga umaknil z borze. Poleg odstopa z najvišje funkcije bosta morala, tako Musk kot Tesla Motors, državi plačati tudi 40 milijonov dolarjev kazni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kramoch
Yebote... Elon je vsaj lepši... there goes the neighborhood...
10.11.2018 23:44:32

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija