Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Renault prispeval za Ghosnovo veliko francosko poroko
Pri francoskem proizvajalcu avtomobilov so potrdili, da so prispevali 50.000 evrov za šefovo poroko pred dvema letoma.
Marko Hanželič
8. februar 2019 | 16:07:33

Pri Renaultu so v sporočilu za javnost zapisali, da so 50 tisočakov nakazali kot dobrodelni znesek gradu v Versaillesu, kjer se je Ghosn tudi poročil. Reuters poroča, da so pri Renaultu omenjeni znesek prijavili tudi francoskim pravosodnim organom.

Na nasprotni strani je Ghosnov odvetnik, Jean-Yves Leborgne, novinarjem povedal, da Ghosn za omenjeno donacijo ni vedel, saj naj bi mu vodstvu gradu v Versaillesu prizorišče poroke v uporabo dalo brezplačno, ostale stroške poroke pa naj bi Ghosn poravnal iz lastnega žepa.

Château de Versailles je sicer ena največjih francoskih turističnih znamenitosti. Pred samo poroko je sicer Renault z dvorcem sklenil sponzorsko pogodbo v vrednosti 2,3 milijona evrov, ki so jih porabili za prenovo, v zameno za sponzorstvo pa je Renault dobil za skoraj šeststo tisoč evrov storitev (najem gradu za različne dogodke).

Carlos Ghosn, nekdanji prvi mož koncerna Renault-Nissan-Mitsubishi je sicer že od novembra lani v priporu v Tokiu, tja pa naj bi ga po njegovem mnenju spravila zarota vodilnih v Nissanu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
"Brezplačno" je v tem primeru ravno toliko brezplačno kot tisti XXL jugurt iz Spara,kjer na embalaži piše da je 20% gratis...
9.2.2019 13:37:51

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija