Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mazda
Skyactiv-X v Evropi s 180 konji
Mazdina brošura s Slovaške razkriva dejansko moč novega Mazdinega revolucionarnega motorja.
Artur Švarc
8. februar 2019 | 23:19:11

Podatki o novem Skyactiv-X, ki bo debitiral prav v novi Mazdi3, so bili vsaj do zdaj precej »nepomembni«. V slovaškem katalogu bo imel 133 kW (180 KM) in 222 Nm navora. Ve se tudi, da bo motor na vrhu opreme in na voljo tako z ročnim kot samodejnim menjalnikom in tudi s štirikolesnim pogonom v kombi limuzinski verziji.

S tem motorjem bo Mazda3 stala na Slovaškem od 23.190 evrov naprej s pogonom spredaj in ročnim menjalnikom. S štirikolesnim pogonom in samodejnim menjalnikom bo Slovake stala 29.290 evrov. Cene modelov so pri nas v povprečju dobrega tisočaka cenejše, tako da si lahko ustvarimo tudi idejo, koliko bo Mazda3 stala pri nas.

Skyactiv-X je revolucionaren motor, ki drugače pripravlja zmes goriva in zraka v motorju, poraba pa naj bi bila manjša za 20 do 30 odstotkov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Mnenja sem, da bo tale avtomobil sprva pritegnil kak pogled (ali dva...), nato bo to hitro minilo (recimo sindrom Civica), a mnogo sprejemljivejša in še dandanašnji očem dokaj zanimiva se zdi oblika predhodnice. Tej prihajajoči znajo zameriti res slabo prostornost zadaj, pa tudi dokajšnjo plitvost prtljažnika, ki jo še dodatno podčrta naklon prtljažnih vrat. Če naj bi bil avto družinski, potem tale ne bo. Delna rešitev bo tako morda le limuzina. Delna. Pa upam, da bo namestitev prednje tablice le romala nižje, kot je doslej, torej na način Šestice. Mnogo lepše.
9.2.2019 13:34:39

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija