Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Bi kupili torbo, ki jo je povozil AMG GT R?
Zakaj pa ne, pravijo pri modni znamki Destroy vs. Beauty.
Marko Hanželič
11. februar 2019 | 8:07:18

Za večino ljudi je torba, še posebej, če gre za takšno, ki jo krasi logotip luksuzne znamke, prav poseben modni dodatek. Kar navsezadnje ni nič čudnega, če upoštevamo cene teh luksuznih nosilnih vreč. Kar pomeni, da je žalost toliko večja, kadar se z njimi dogodi nezgoda - na primer, če jo povozi avto.

A ker stvari na tem svetu nikoli niso enoznačne, so pri Mercedes-Benzu v sodelovanju z znamko luksuznih torbic Destroy vs. Beauty prav slednje spravili v poslovno idejo, ki bo zadovoljila obe strani. Vse skupaj se zdi še najbolj v slogu "saj ni res, pa je", tako da je nastala kolekcija z logičnim imenom BurnOut Collection.

Kot so pri nemškem modnem podjetju zapisali na spletni strani, so potrebovali kar dve leti, da jim je uspelo razviti tkanino, na kateri se vidi odtis pnevmatike, brez da bi se le-ta strgala. 

Kolekcija BurnOut obsega različne torbe, od takšne, v katero lahko pospravite svoj prenosnik, do torbe za izlete in celo denarnico zanjo in zanj. Cene se pričnejo pri 179 evrih za denarnico zanj ter se končajo pri izletniški torbi za 679 evrov. Ni slabo, če upoštevamo, da gre za povoženo robo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Idiokracija v vsem svojem sijaju.
11.2.2019 8:31:40

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija