Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved
Mišičnjak s sredinsko nameščenim motorjem prvič na ulicah New Yorka
Prva vožnja po Mannhattnu je bila hkrati napoved za prvo javno premiero, ki se bo zgodila ob julijski visoki obletnici izstrelitve vesoljskega plovila Apollo 11, s katerim so astronavti dva dni kasneje pristali na luni.
Peter Pirkovič Chevrolet
12. april 2019 | 9:52:41

Kot pravijo pri Chevroletu oziroma General Motorsu, gre za najbolj pričakovan avto letošnjega leta. Osma generacija Corvette C8, ki bo premierno predstavljena 18.julija, ima sredinsko nameščen povsem na novo razvit osemvaljni motor, ki bo lahko razvijal tudi do 800 konjskih moči. Uradnih podatkov za zdaj ne razkrivajo.

Na prvi vožnji po ulicah New Yorka se je na sovozniškem sedežu pridružila tudi šefica GM-a, Mary Barra, ki se je s tem avtomobilom udeležila posebnega dobrodelnega dogodka. Napovedala je, da bodo zadnji izdelani primerek sedme generacije prodali na posebni dražbi in denar v celoti namenili v dobrodelne namene.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Uničili bodo legendo s sredinsko postavljenim motorjem. Ne vem, kaj jim je.
12.4.2019 10:05:19

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija