Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Afera Ghosn
Žena se je obrnila po pomoč na Trumpa
Žena nekdanjega predsednika Nissana, Carlosa Ghosna, zdaj roti ameriškega predsednika Trumpa, da zastavi svoj vpliv pri Japoncih.
Artur Švarc
18. junij 2019 | 8:20:48

»Rada bi, da bi predsednik Trump govoril z japonskim  premierjem Abejem o poštenem ravnanju in sojenju in da bi mi dovolili govoriti z mojim možem in da bi spoštovali načelo, da je vsak nedolžen, dokler mu ni dokazana krivda,« je povedala Carole Ghosn.

Japonska bo gostila vrh 20 najmočnejših držav v Osaki 28. in 29. junija. Aprila je Ghosnova žena apelirala tudi na francosko vlado.

Carole Ghosn je dodala, da ni govorila s svojim možem vse od 4. aprila, ko so ga ponovno aretirali potem, ko so ga tri tedne prej spustili proti varščini.

»Povedali so mu, da je eden od pogojev za varščino, da ne govori z mano, kar je nehumano. Vse to bi lahko uredili interno v podjetju. Ne bi rabilo iti tako daleč, moj mož je nedolžen in bo to dokazal.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija