Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Genialna ideja za uspešno menjavo pasov
V Los Angelesu se je nek voznik domislil odličnega načina, kako se zlahka prebije skozi mestno gnečo in obenem še polepša dan ostalim voznikom.
Urša Prosenjak
14. avgust 2019 | 7:22:47

Njegovo početje je pred dnevi s kamero ujela voznica Allison Klemes, ki ni mogla verjeti svojim očem. Posnetek je objavila na Youtubu, da bi pokazala svetu, kako se pameten voznik znajde v gneči. Toda za razliko od ostalih nenavadnih zgodb o menjavanju voznih pasov ta ne vsebuje cestnega besnila, orožja ali nesreč.

Domiselni voznik se namreč s prometno gnečo spopada z doma narejenimi napisi z vljudnimi sporočili. Poleg običajne uporabe smernikov voznik Lexusa tudi iztegne roko, v njej pa drži napis: »Prosim, spustite me v kolono.« Seveda lepa beseda lepo mesto najde in voznik ga spusti predse, za kar se mu voznik Lexusa zahvali z novim napisom »Hvala«.

Video si lahko ogledate spodaj in če gledate pozorno, lahko vidite, da voznik izbira med napisi, da najde pravega, saj je očitno pripravljen na vse možne scenarije prometne konice in trdno odločen, da bo z vljudnostjo in prijaznimi besedami premagal vsako oviro.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija