Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Zabava
Tesla z odbitimi zvoki
Elon Musk je napovedal, da bo najnovejši update prinesel tudi zvoke troblje in pogona.
Artur Švarc
8. oktober 2019 | 6:31:00

Tesla je prvi avto, ki je v osnovi računalnik, okoli katerega je zgrajena ostala mehanika in temu primerno je vanj mogoče softversko z nadgradnjami vtakniti vse, kar si nori programerski um zamisli.

Tako je Elon Musk na Twitterju napovedal, da prihajajo zvoki za trobljo in pogon in med njimi bodo kokosovi orehi. Seveda znalci takoj ugotovimo, da je s tem mislil simuliranje topota konjskih kopit iz Monty Pythona in Iskanja svetega grala. Ostale zvoke lahko le ugibamo, vendar bodo zagotovo nori, pričakujemo lahko tako meketanje koze kot – prdec.

Naj spomnimo, februarja so pri Tesli v update vgradili novi easter egg pod oznako Emission Testing Mode, način za testiranje emisij. Katere emisije, oziroma zvoki so prihajali iz zvočnikov, ste uganili.

Musk je v odgovoru na Twitterju zapisal, da bodo med zvoki troblje kot rečeno meketanje koze in prdenje, da pa je to le vrh ledene gore. Sploh, če bo lahko uporabnik sam naložil zvoke. Že vidimo (slišimo), kako vam bo nekdo iz Tesle … nekaj balkanskega z mamo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Fero
In kar naenkrat bo prišel zakon, ki bo prepovedal take zvoke, saj nihče ne bo vedel ali je troba opozorilo ali pa je kje kakšna fešta.
8.10.2019 7:21:03
spartan
Točno tako. Zakonodajalec bi moral poenotiti zvok eAvtomobilov, ne pa da si vsak proizvajalec izmišljuje svoje.
8.10.2019 10:10:16
shark911
Da bi si uporabniki lahko sami nalagali zvoke za trobljo? Ja,to bi pa bila komedija po cestah ))
8.10.2019 11:19:20
skrivo
Dokler ni jasne zakonodaje, si vsak proizvajalec lahko izmisli kar hoče. Tesle zaenkrat ne oddajajo nobenih zvokov pod 40 km/h tako kot nekateri drugi, ki imajo res blesave zvoke (večina EV voznikov, ki jih poznam, je odklopila zvočnike).
8.10.2019 15:05:52

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija