Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
Ford odložil plačilo kredita novim kupcem
Epidemija koronavirusa bo imela dolgoročne ekonomske posledice, kar poskušajo tako podjetja kot tudi posamezne države pravočasno omiliti.
Urša Prosenjak
20. marec 2020 | 7:26:00

Avtomobilska industrija je soočena s posebno velikim izzivom, saj epidemija že zdaj ovira proizvodnjo, ekonomske posledice, ki bodo zmanjšale kupno moč prebivalstva, pa bodo tudi po koncu epidemije botrovale zmanjšanemu povpraševanju po novih avtomobilih.

Da bi spodbudili potencialne kupce k nakupu tudi v težkem obdobju, so pri ameriškem Fordu našli svojevrstno rešitev. Kupcem, ki se bodo za nakup odločili s pomočjo programa Ford Credit, bodo začetek odplačevanja kredita odložili za pol leta.

»Naši posredniki so izjemno povezani s skupnostjo,« je povedal Kumar Galhotra, predsednik Ford North America. »Kupcem so pripravljeni pomagati, kakorkoli morejo.«

V sredo je sicer Ford ustavil proizvodnjo, tako kot številni drugi ameriški proizvajalci avtomobilov, v četrtek pa so napovedali še dodatne finančne ukrepe, ki naj bi zmanjšali gospodarsko škodo zaradi epidemije.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija