Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Bronco in električni Mustang prestavljena v leto 2021
Ford je v ponedeljek po dveh mesecih mirovanja le zagnal proizvodne procese v večini tovarn po ZDA in v Mehiki, to pa ne pomeni, da se ne bodo mogli izogniti posledicam. Cuautitlán Izcalli, Mexico
Peter Pirkovič
20. maj 2020 | 12:06:00

Pri Fordu, kjer že zdaj ocenjujejo, da bo izguba v tem poslovnem četrtletju dosegla 5 milijard ameriških dolarjev, bodo zaradi zaprtja tovarn morali prestaviti začetek prodaje dveh prodajno zanimivih modelov. Namreč, po dolgem času so napovedovali obuditev modela Bronco, za katerega je bil začetek prodaje v ZDA načrtovan za letošnjo jesen, pa je ta prestavljena na prvo četrtletje prihodnjega leta. Podoben scenarij se bo odvijal tudi za Mustanga Mach-e, kjer že imajo več kot 50 tisoč naročil, a se tudi zanj predaja kupcem v ZDA in drugod po svetu ne bo vršila pred začetkom leta 2021.

Ford Bronco bo prihajal iz tovarne v mestu Wayne (zvezna država Michigan), električni Mustang pa iz mehiške tovarne v mestu Cuautitlán Izcalli.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija