Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Mavrični Bentley Bacalar
V obdobju ustavitve dela je Bentley za svoje zaposlene in njihove družine pripravil interno tekmovanje. Povabili so jih, da oblikujejo zunanjost modela Bacalar po svoji izbiri. Ob ponovnem zagonu proizvodnje so objavili rezultate.
Urša Prosenjak
22. maj 2020 | 7:12:00

Zmagovalec je mavrični avto, ki se ponaša s sedmimi barvami proizvajalčeve barvne lestvice: Dragon Red II, Orange Flame, Yellow Flame, Apple Green, Jetstream II, Sequin Blue in Azure Purple – vse barve obstajajo kot samostojne izbire za Bentleyeva vozila in jih lahko vidimo v fotogaleriji spodaj.  

Verjetno noben izmed le 12 primerkov Bacalarja, kolikor jih bodo izdelali, ne bo doživel tolikšne barvitosti, bi pa nedvomno Bentley v takšni barvni kombinaciji vzbudil veliko pozornosti.

Avtor je navdih črpal iz Bentleyevega koncepta EXP 100 GT, različica, ki jo je zasnoval pa je dvosed brez strehe, v stilu Barchette.

Vseh 12 Bacalarjev, ki bodo stali po 2 milijona dolarjev, je že rezerviranih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija