Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
V boj proti pandemiji s storitvijo razkuževanja
Novice   |   Mitsubishi
V boj proti pandemiji s storitvijo razkuževanja
Edina učinkovita zaščita pred COVID-19 je v tem hipu temeljito razkuževanje, ne le rok, pač pa tudi površin. Mitsubishi je s tem namenom uvedel novo storitev dezinfekcije vozila, ki so jo poimenovali Diamond Premium Care in bo na voljo strankam v ZDA.
Urša Prosenjak
20. november 2020 | 7:25:00

Gre za uporabo neabrazivnega protimikrobnega razpršila v potniški kabini in v zračnikih. Snov naj bi uničila 99,9 odstotkov virusov, vključno s koronavirusom, ki povzroča COVID-19. Vsebuje tudi dišavo, ki izboljša vonj v avtu. Pri Mitsubishiju pojasnjujejo, da postopek nanosa traja le okoli 10 minut.

»Diamond Premium Care bo v pomoč vsem, ki jih skrbi nevarnost prenosa virusa, še posebej pa bo storitev koristna za tiste, ki so okužbi bolj izpostavljeni, torej oseba, ki si delijo vozilo ali pa so zaradi narave dela bolj ogroženi,« dodaja Scott Smith, podpredsednik poprodajne podpore pri Mitsubishi Motors North America.

Stranke, ki se bodo odločile za to storitev, se bodo morale predhodno naročiti pri izbranem ponudniku, cena dezinfekcije pa bo znašala od okoli 20 dolarjev naprej.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija