Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ranger MS-RT bo imel vgrajen Raptorjev motor
Novice   |   Novost v ponudbi
Ranger MS-RT bo imel vgrajen Raptorjev motor
Ford je predstavil novo izdajo med kupci priljubljenega modela Ranger, ki se bo uvrščala med izvedbama Wildtrak in Raptor. Gre za nekakšno nadgradnjo, ki je načrtovana za prodajo po celotni Evropi, čeprav še ni dokončno jasno, ali bo ta na voljo tudi v Sloveniji.
Peter Pirkovič Ford
26. januar 2021 | 12:43:00

Kot so zapisali pri Fordu, Ranger MS-RT ima izhodišče pri verziji Wildtrak, kar pomeni bogat seznam serijske opreme, dodatno pa so tega obogatili z ročno izdelanim sprednjim delom, ki ga krasi maska s satovjem in učinkom ogljikovih vlaken ter integriranimi meglenkami. Pozornost nase vlečejo še lahka 20-palčna OZ Racing platišča, v ponudbi bodo tri zunanje barve (Frozen bela, Sea siva ali Agate črna), poseben poudarek pa zagotavljajo pokrovi zunanjih ogledal z učinkom ogljikovih vlaken, aerodinamični transportni nosilci in številne oznake MS RT. 

Podoba potniške kabine ostaja bolj ali manj nespremenjena, opazne spremembe so le oranžni šivi na usnjenih sedežih, oznake MS-RT na predpražnikih in oblogah pragov pa zagotavljajo občutek izdelave po meri. Verzija MS-RT bo opremljena z najzmogljivejšim motorjem iz ponudbe, ki ga med drugim uporablja tudi Ranger Raptor. To pomeni, da bo pod sprednjim pokrovom vgrajen navit dvolitrski dizel z 213 konji, povezan z desetstopenjsko avtomatiko.

Pri slovenskem zastopniku Forda pravijo, da je ta avto namenjen tudi za Slovenijo (predvidoma poleti), a dokončna odločitev še ni znana, saj se morajo s tovarno pogajati za ustrezno ceno. Če ta ne bo primerna trgu, potem tega orjaka pri nas ne bomo videli. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija