Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Seat obljublja osveženo obliko in revolucijo notranjosti
Novice   |   Pred premiero
Seat obljublja osveženo obliko in revolucijo notranjosti
Seat je objavil videonapovednik in prvo fotografijo prenovljenih modelov Ibiza in Arona, ki ju bodo v celoti predstavili 15. aprila.
Urša Prosenjak
7. april 2021 | 0:11:00

Prenovljeni različici obeh modelov bosta imeli novo prednjo masko, kar ju bo oblikovno približalo Seatovim novejšim modelom, kot je denimo Leon, napovedana pa je tudi »revolucija notranjosti«. Slednje verjetno pomeni nov infotainment z večjim zaslonom in nov dizajn armaturne plošče.

Fotografija razkriva posodobljen prednji del, kjer vidimo nov odbijač z bolj terenskim videzom, tik pod žarometi pa so okrogle meglenke. Nov oblikovni slog bo vplival tudi na značke z imeni, ki bodo nameščene v sredino, uporabljen pa bo drugačen font v obliki rokopisa.

»Seat Ibiza je temeljni kamen uspeha naše znamke s skoraj 6 milijoni prodanih vozil v petih generacijah, Seat Arona pa je kot drugi najbolje prodajan Seatov model lanskega leta pomemben steber v naboru,« je povedal predsednik podjetij Seat in Cupra Wayne Griffiths. »Prenovljeni različici prinašata še izjemnejše lastnosti in osvežen dizajn za še bolj popolno ponudbo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ble
Po mojem mnenju, Ibiza res nujno potrebuje nov zadek. Kar iz slike nebi rekel da bo...
7.4.2021 8:28:27
spartan
Še eno iz rubrike "ni za nas".
7.4.2021 10:57:06
7even77
V to "rubriko" sodi v prvi vrsti in med temi "štirojčki" najprej A1 - nekako neviden je. Sledi mu že recimo Fabia; najbolje se torej godi Polu (pa še temu ne prav briljantno, pa vendar).
7.4.2021 12:39:53

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija