Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Izlet v preteklost med polnjenjem avtomobila prihodnosti
Novice   |   Tesla
Izlet v preteklost med polnjenjem avtomobila prihodnosti
Nova nenavadna zamisel ustanovitelja električnega giganta.
Urša Prosenjak
7. april 2021 | 0:31:00

Elon Musk je že tolikokrat presenetil z nenavadnimi zamislimi, da običajnih od njega sploh ne pričakujemo več. Med posebej zanimivimi je tudi ena, ki jo že večkrat omenil, a nihče tega ni vzel resno: polnilna postaja Supercharger v stilu petdesetih let prejšnjega stoletja.

Toda vse kaže, da je Musk s tem mislil povsem resno. Izbrano naj bi imel že lokacijo za retro polnilnico ter izdelano zamisel, kaj vse bo ponujala. Poleg hitrega polnjenja električnih avtomobilov bo na voljo tudi okrepčevalnica in drive-in kino, kjer bodo predvajali odlomke iz legendarnih filmov.

Zamisel ni slaba, če nič drugega, se bodo vozniki vsaj lahko kratkočasili med čakanjem, da se jim baterija električnega vozila napolni. Vseeno pa uradno še ni potrjena, čeprav se poznavalci sklicujejo na dobro obveščene vire. Odkrili so celo načrt retro polnilnice, ki naj bi bila zgrajena na dveh sosednjih zemljiščih v Santa Monici v Kaliforniji.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija