Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Med begom s kraja nesreče povzročil prometni kaos
Novice   |   Promet
Med begom s kraja nesreče povzročil prometni kaos
Pri semaforju, zavijanju v levo, vključevanju v promet ali drugih situacijah, kjer moramo med na cesti ustaviti vozilo, vedno obstaja nevarnost naleta. Toda ta ima redko tolikšno razsežnost kot v primeru nekega tovornjaka v Mexico Cityju.
Urša Prosenjak
12. september 2021 | 11:52:00

Medtem ko so avtomobili stali pred semaforjem in čakali, da se prižge zelena luč, je mednje zapeljal tovornjak znamke Volvo in jih izrinil z njihovih pasu. Pripetljaj je ujelo več kamer iz različnih kotov in nabor posnetkov si lahko ogledamo spodaj.

Tovornjak je pred tem trčil z nekim taksijem. Voznik in njegov sopotnik sta napadla taksista, nato pa sta poskušala pobegniti s kraja dogodka in se znašla v nepričakovani prometni gneči. Tovornjakar se je odločil s prometnim zamaškom opraviti po svoje in je avtomobile kar odrinil s svoje poti.

Ostali udeleženci v prometu so skušali ustaviti voznika, kar sprva ni obrodilo posebnega uspeha, a je na kraj dogajanja kmalu prišla policija, ki je voznika aretirala.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija