Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ken Block bo vozil Audije
Novice   |   Gymkhana
Ken Block bo vozil Audije
Ameriški zvezdnik je po odločitvi, da zaključi dolgoletno sodelovanje s Fordom, zdaj oznanil, da je našel novega partnerja. No, morda so bolj oni našli njega.
Peter Pirkovič Audi
22. september 2021 | 12:08:00

Ken Block in vsi, ki so do zdaj sodelovali z njim, so v zadnjem desetletju zgradili izjemno marketinško uspešno znamko Gymkhana. Šovi, ki so jih snemali po vsem svetu, so dosegli na stotine milijonov spletnih uporabnikov, a ker so bili pri Fordu primorani določene stroške krčiti, se je to poznalo tudi pri sodelovanju z ameriškim rally dirkačem. Prepričani smo, da je po koncu sodelovanja na mizo dobil ogromno novih ponudb in bolj ali manj očitno je, da je bila prav Audijeva najbolj mikavna. Po nekaj mesecih dogovorov so včeraj oznanili skupno sodelovanje.

»Audi je znamka, ki mi je vzbudila strast do motošporta," je povedal zvezdnik v izjavi. »Izjemno navdušen sem, da začenjam novo poglavje. Skupaj z Audijem bomo razvijali inovativne projekte in premikali meje električne mobilnosti.« 

Kaj natančno to pomeni, za zdaj še ni jasno, a glede na kratek promocijski video, smo prepričani, da bodo v novem delu Gymkhane zvezde električni e-troni in rally legenda Audi Quattro. Pustimo se presenetiti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jurica
vozu bi tud Dacio če bi mu dost plačal
22.9.2021 17:57:32
DarkoLazic1998
Pa je audi sploh še prisoten v rallyu? Prodaja kakšen majhen športen avtomobil z pridihom rallyija kot so fiesta st, polo gti , i20n, yaris gr?
22.9.2021 18:07:26
Pat
@DarkoLazic1998 Samo še v rallycrossu so prisotni neki napol. Me prav zanima če bo prišel na pihajajojoči Rallylegend v San Marinu in če bo kaj bo vozil. Kadar je vozil escorta tam publika ni bila neki navdušena. Velika pričakovanja iz gymkhane. Potem pa povprečna realnost.
22.9.2021 18:43:32

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija