Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zanimivosti   |   Foto
Alfafest Brkini že šestič
Bistrški Alfisti so že šestič kljub ne najboljši vremenski napovedi uspešno izpeljali Alfafest Brkini, srečanje lastnikov in ljubiteljev vozil Alfa Romeo v Ilirski Bistrici.
Artur Švarc
3. maj 2019 | 0:01:00

V soboto so se zapeljali na ogled kraške jame Dimnice, v nedeljo pa so imeli postanek na idiličnih Črnih njivah nad Ilirsko Bistrico, kjer so se lahko najpogumnejši Alfisti preizkusili v streljanju na glinaste golobe oz. trapu.

Ostali in podmladek pa so postanek izkoristili za sprehode in razne igre, saj je vreme v ključnih trenutkih zdržalo in je namočilo samo Alfe med kratkimi panoramskimi vožnjami in pozneje med zaključnim kosilom.

Srečanja v Ilirski Bistrici se je v dveh dneh udeležilo 200 ljubiteljev te italijanske znamke z 90 vozili, ki so včlanjeni v 8 različnih klubov, prihajajo pa iz 5 držav.

Bistrški Alfisti se vsem udeležencem lepo zahvaljujejo za obisk in vas že sedaj vabijo na magično sedmo srečanje 2020.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Alfafil
Eh, pubeci obvladajo, jaz se pa trenutno res ne morem pridruži z daš autom.
3.5.2019 8:38:36
Alfafil
Bemti tipkovnico, pa še očal nimam.
3.5.2019 8:39:56
etilometer
Alfafil saj bo 👍, drugače je pa lepo videti toliko alfistov na enem mestu in seveda njihove ljubice.
3.5.2019 9:23:52

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija