Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
S preobleko za Giulio v boj proti COVID-19
Igralec igre Forza Horizon 4 je prispeval svoj del k skupnemu boju proti koronavirusu na poseben način. Ustvaril je posebno preobleko COVID -19 za vozilo Alfa Romeo Giulia FE, s čimer želi opozoriti na resnost in nevarnost te bolezni.
Urša Prosenjak
17. marec 2020 | 10:19:00

Preobleka, ki si jo lahko igralci naložijo s posebno kodo, je že v prvih urah prejela na tisoče glasov na družabnem omrežju reddit. Kot je pojasnil avtor, ki na redditu nastopa z uporabniškim imenom AMAYH8life, je bil njegov namen opozoriti ljudi, na kakšne načine se lahko zaščitijo pred smrtonosnim virusom.

»Tako kot vsi ostali tudi sam čakam v hiši, da virus izgine, ob tem pa sem ustvaril to preobleko,« je pojasnil in zavrnil očitke, da je njegova kreacija znak nespoštljivosti.

Tovrstni projekti lahko pripomorejo k osveščanju javnosti in spodbudijo ljudi, da poskrbijo za svojo varnost in dosledno upoštevajo navodila strokovnjakov in pristojnih institucij.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija