Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Poni za milijon dolarjev
Ford Mustang je nesporna klasika že od prve generacije iz 1965 in prvo generacijo spet izdelujejo pri Classic Recreations.
Artur Švarc
3. maj 2018 | 6:38:08

A če vam legende kot so Boss 302, Boss 429 in Mach 1 niso dovolj, Timeless Kustoms je obnovil in predelal original iz 1965. Na zunanjost so dodali hud aerodinamilčni kit, notranjost odeli v rdečo in hudo navit aluminijast 5,2-litrski V8. Edina reč, ki je na avtomobilu ostala nespremenjena, je menda A-stebriček. In motor? Seveda presega 1000 konjev moči. Motor ima Magnusonov MP2300 TVS kompresor za nižje vrtljaje in dva turbo polnilnika za višje polje. Tu so tudi nov 6-stopenjski sekvenčni menjalnik, nastavljivo vzmetenje 15,5-plačni keramični zavorni diski. Predelava in dodelava in sploh kakršnakoli –lava od naročnika zahteva, da na račun predelovalca nakaže vsaj 1 milijon dolarjev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija