Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Vajeniški koncepti za Vrbsko jezero
Pred časom smo že poročali o vlogi vajencev pri ustvarjanju konceptnih modelov za srečanje ljubiteljev VW-jev ob Vrbskem jezeru.
Marko Hanželič
9. maj 2018 | 7:16:06

Zdaj vam lahko predstavimo tudi rezultate njihovega dela. Pri projektu so sicer sodelovali vajenci iz Zwickaua in Wolfsburga, pri čemer so se tisti iz bivše NDR posvetili kombijevski različici in ustvarili Golfa Estate TGI Gmotion s štirikolesnim pogonom in 1,5-litrskim štirivaljnikom, ki ga poganja stisnjen plin (CNG). Motor zmore za 96 kW največje moči, avto pa je odet v barve, ki jih sicer uporabljajo pri Bentleyu. 

Wolfsburžani so za Wörtherseetreffen pripravili Golfa GTI Next Level, ki so mu namenili športno poslikavo zunanjosti, poganja pa ga dvolitrski prisilno polnjen štirivaljnik največje moči 302 kW (410 KM), ki sicer sodeluje s sedemstopenjskim dvosklopčnim menjalnikom. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Lepo.
9.5.2018 10:51:02

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija