Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Gemballa Avalanche 4x4
911 za off-road
Gemballa je znan po svoji mutilizaciji Porschejevih modelov.
Artur Švarc
12. marec 2020 | 7:26:00

Podjetje je 1981 ustanovil Uwe Gemballa, ki je že nekaj let na onem svetu, ime predelovalca pa je moralo ponovno vstati iz ruševin. Gemballa je sredi prestrukturiranja, po katerem bodo nastale tri divizije: Hypercar Division, Luxury Customization Divison in Gemballa Classics Division.

»Še naprej pa se bomo pretežno osredotočali na predelave in izboljšave Porschejev,« je povedal lastnik in šef Steffen Korbach. Gemballa je v Ženevi pred tremi leti predstavil Avalanche, zdaj pa prihaja naslednik z dodano oznako 4x4.

Avto, ki bo na trgu čez dve leti, ni nič drugega kot 911, obut v terenske gume in dvignjen od tal. Seveda so skice eno, realnost, ko bo, če bo, pa nekaj drugega.

Robustnost bodo nadaljevali s Tornadom 4x4, ki bo v osnovi Cayenne, razvijajo pa tudi svojega superšportnika s preko 800 konji.

Roke so stegnili tudi po generaciji 991 in 992 Devet-Enajstice. Predelani motorji bodo zmogli več kot 1000 konjev, na trg pa prihajajo poleti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija